MVA-Kontroll

Vi går igjennom mva-oppgaven for ditt selskap, før du sender den inn i altinn. På denne måten kan du være sikker på at oppgaven du sender inn er korrekt, og at du får de fradragene du har rett på.

Vi går igjennom mva-oppgaven for ditt selskap, før du sender den inn i altinn. På denne måten kan du være sikker på at oppgaven du sender inn er korrekt, og at du får de fradragene du har rett på.

De fleste bedrifter har tidligere benyttet regnskapsfører til å håndtere bokføring, avstemming, og innsending av offentlige oppgaver som mva-meldingen, årsregnskap og skattemelding. I dagens teknologiske verden går utviklingen enormt raskt, og dagens regnskapsprogrammer legger til rette for at stadig flere foretak kan bokføre sine egne regnskap, gjennom bruk av enklere forklaringer, gode veiledninger, og også AI(kunstig intelligens) som automatisk foreslår bokføringer.

Dette har ført til store endringer i regnskapsbransjen, og vil fremover føre til enda større endringer. Vi ønsker å være fremst i denne utviklingen, og å tilby tjenester som kan bidra til å legge til rette for at enda flere foretak kan få ta hånd om sine egne regnskap. For mange er bokføring og regnskap et ukjent territorium, og det vil være umulig å sette seg inn i alle regler og lover som gjelder. Derfor har vi laget denne tjenesten, slik at du kan bokføre ditt eget regnskap, men få kontrollert arbeidet du har gjort av en profesjonell regnskapsfører, som gir gode, konkrete tilbakemeldinger, og hjelper deg med å lære hvordan du kan løse det selv i fremtiden.

Skjemaskrekk? Vi hjelper

Vi som står bak mva-kontroll har kontakt med tusenvis av firmaer årlig. Vi vet av erfaring av mange der ute har skjemaskrekk.

Våre erfarne kundekonsulenter kontrollerer, fyller ut og leverer inn mva-meldingen for deg for kun kr xxx,- eks. mva.

Ikke vent for lenge. Mange venter til siste liten, noe som fører til stor pågang når fristen nærmer seg. Derfor må vi jobbe etter førstemann til mølla-prinsippet.

Hvis du leverer for sent

Her er konsekvensene av at mva-oppgaven ikke leveres, leveres for sent, eller blir avvist:

  • Mulig straffegebyr for selskapet
  • Fastsetting av merverdiavgift 
  • Forsinkelsesrente
  • Utleggsforretning
  • I siste instans tvangsoppløsning

Fyll ut bestillingsskjemaet, det tar bare noen få minutter. Vi fikser resten.


Finn ut mer om MVA-Kontroll
contact

MVA-KONTROLL ferdig på 2 minutter

1

BESTILL

Fyll ut skjemaet

2

VELG BETALINGSMÅTE

Kort eller faktura

3

SLAPP HELT AV

Vi ordner resten