Regnskapssjekken

V i går igjennom regnskapet for ditt selskap, før du sender det inn i altinn. På denne måten kan du være sikker på at regnskapet du sender inn er korrekt, og at du får de fradragene du har rett på.

V i går igjennom regnskapet for ditt selskap, før du sender det inn i altinn. På denne måten kan du være sikker på at regnskapet du sender inn er korrekt, og at du får de fradragene du har rett på.

Det er ca. 600.000 foretak i Norge. De fleste av disse foretakene har tidligere benyttet regnskapsfører til å håndtere bokføring, avstemming, og innsending av offentlige oppgaver som mva-meldingen, årsregnskap og skattemelding. I dagens teknologiske verden går utviklingen enormt raskt, og dagens regnskapsprogrammer legger til rette for at stadig flere foretak kan bokføre sine egne regnskap, gjennom bruk av enklere forklaringer, gode veiledninger, og også AI(kunstig intelligens) som automatisk foreslår bokføringer.

Dette har ført til store endringer i regnskapsbransjen, og vil fremover føre til enda større endringer. Vi ønsker å være fremst i denne utviklingen, og å tilby tjenester som kan bidra til å legge til rette for at enda flere foretak kan få ta hånd om sine egne regnskap. For mange er bokføring og regnskap et ukjent territorium, og det vil være umulig å sette seg inn i alle regler og lover som gjelder. Derfor har vi laget denne tjenesten, slik at du kan bokføre ditt eget regnskap, men få kontrollert arbeidet du har gjort av en profesjonell regnskapsfører, som gir gode, konkrete tilbakemeldinger, og hjelper deg med å lære hvordan du kan løse det selv i fremtiden.

Skjemaskrekk? Vi hjelper

Vi som står bak Regnskapssjekken har kontakt med tusenvis av firmaer årlig. Vi vet av erfaring av mange der ute har skjemaskrekk.

Våre erfarne kundekonsulenter går igjennom, kontrollerer og gir tilbakemeldinger på regnskapet for deg for kun kr xxx,- eks. mva. 

Hvis du leverer for sent

Her er konsekvensene av at regnskap ikke utarbeides/ferdigstilles, leveres, leveres for sent, eller blir avvist:

  • Du får tvangsmulkt på et gitt beløp per dag over fristen. For 2021 er tvangsmulkten 1.199 kr per dag.
  • Har selskapet glemt å levere oppgaven et tidligere år, får det ikke godkjent ny oppgave året etter

Merk at selskaper som ble lagt ned eller slettet i løpet av det foregående året også må utarbeide og sende inn regnskap.

Fyll ut bestillingsskjemaet, det tar bare noen få minutter. Vi fikser resten.


Finn ut mer om regnskapssjekken
contact

Regnskapssjekken ferdig på 2 minutter

1

BESTILL

Fyll ut skjemaet

2

VELG BETALINGSMÅTE

Kort eller faktura

3

SLAPP HELT AV

Vi ordner resten